Станојевић: Као да смо ушли у Лигу шампиона

© Sputnik / Радоје ПантовићАлександар Станојевић
Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2021
Пратите нас
Партизан се у последњим секундама вратио са ивице амбиса и успео после пенал драме да елиминише Сочи у 3. колу квалификација за Лигу конференција. Играће црно-бели у плеј-офу против Санта Кларе, а тренер Александар Станојевић је после драматичне завршнице са срећним крајем, похвалио екипу и поручио да је осећај као да су ушли у Лигу шампиона.
„Веровали смо све време, иако смо имали много проблема. Причам као да смо нешто урадили, али таква је утакмица била да нам је донела посебно задовољство. Хтео бих да честитам својим играчима на карактеру, све време су веровали, играли до максимума. Хвала навијачима, веровали су у нас, помогли када је то било најпотребније. Карактер ових играча, тимски дух ми дају велико задовољство и дозу самопоуздања за наредни период“, изјавио је Станојевић.
Фудбалери Партизана пред меч са Сочијем - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2021
Хладнокрвни Партизан после драме елиминисао Сочи!
Подсетимо, Партизан је после руских 1:1, у два наврата јурио гол заостатка у Хумској против Сочија, а други је постигао Александар Шћекић у последњим секундама регуларном дела сусрета.
Уследила је ерупција одушевљења у Хумској, после чега је Партизан на пенале резултатом 4:2 елиминисао Русе.
Иако црно-бели још нису обезбедили групну фазу у европском такмичењу, Станојевић поручио да је осећај фантастичан.
„Већ размишљам о наредном дану, шта ћемо да радимо за Металац. Замишљен сам јер имамо доста ровитих фудбалера, доста проблема. Не знам, имам осећај као да смо ушли у Лигу шампиона. Била је специфична утакмица, где смо губили, враћали се, где нас је публика носила. Оваква атмосфера, цела та енергија, одбрањен пенал... Из тог разлога је утакмица другачија. Причам као да смо нешто урадили, али је таква утакмица била да нам је донела посебно задовољство“, поручио је шеф стручног штаба Партизана.
„Петарда“ у Шведској и крај Чукиног сна о Европи /видео/
Србија назадовала на ФИФА листи
Перина рабона: Љубав од песка... Исцурела!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала