- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Колапс у Авганистану /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
Обустављени евакуациони летови због хаоса на аеродрому у Кабулу. Талибани прогласили амнестију за све државне званичнике. Шеф руске дипломатије тврди да се ситуација у Авганистану претворила у колапс.
Иако се не очекује да ће велики број избеглица из Авганистана кренути пут наше земље, Никола Попов из Комесаријата за „Спутњик“ каже да је Србија спремна и за такав сценарио.
Кина може да одигра важну улогу да смена власти у Авганистану не изазове већи потрес у региону. Пекинг има стратешке разлоге да са талибанима пронађе заједнички језик, каже публициста Срђа Трифковић.
Цетиње би на дан устоличења новог митрополита могло да постане поприште сукоба. Како се десило да се битка два идентитета води у месту које слови за стожер духовног живота Срба у тој земљи?
У Русији почела реконструкција легендарне Бајкалско-амурске железнице која би требало да повећа транспортне капацитете источног Сибира, сматрају стручњаци.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала