Ухапшена једна особа због напада на српског младића код Гњилана

© Tanjug / Димитрије ГоллКосовска полиција
Косовска полиција - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2021
Пратите нас
Косовска полиција ухапсила је једну особу осумњичену да је умешана у напад који се догодио 9. августа, када је пребијен Никола Перић из Зебинца код Новог Брда. Ухапшеном је одређена мера задржавања у притвору 48 часова, саопштила је косовска полиција.
У саопштењу се наводи да је током полицијске истраге утврђено да су три особе учествовале у нападу и да постоји сумња да је пре напада на Перића дошло до спора жртве и осумњичених у кафани у селу Стража код Гњилана.
"Полиција је успела да прикупи информације о аутомобилу који су користили осумњичени. Идентификовали су регистарске ознаке и пронашли власника који је после разговора у полицијској станици признао да је умешан случај и рекао је да не познаје остале особе умешане у овај догађај", наводи се у саопштењу косовске полиције, пренео је Косово онлајн.
Полиција наставља истрагу о овом случају.
Подсетимо, Никола Перић (23) је претучен испред своје куће док је враћао стоку са испаше. Задобио је тешке телесне повреде главе, а због прелома носне кости морао је да буде оперисан у болници у Гњилану. После опоравка је пуштен кући.
Прочитајте и:
Косовска полиција - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2021
Косовска полиција привела три нападача на српског младића
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала