Шта чека Звезду – други шешир реалност, за први потребно чудо у Загребу

© SputnikКореографија навијача Звезде на утакмици против Клужа
Кореографија навијача Звезде на утакмици против Клужа - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2021
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде највероватније ће бити сврстани у други шешир пред извлачење група за Лигу Европе, уколико успеју да се пласирају у то такмичење, док им је потребно чудо да би се нашли у првом шеширу.
Звезда је у првом мечу плеј-офа за Лигу Европе декласирала румунски Клуж са 4:0 и једном ногом закорачила у друго по квалитету европско клупско такмичење.
Иако ни учешће Звезде тренутно није загарантовано, познато је које би екипе требало да успеју да догурају до групне фазе.
Уколико не дође до неколико вансеријских изненађења, црвено-бели ће бити у другом шеширу, са Брагом, Селтиком, Ајнтрахтом, Лестером, Ренџерсом, московском Локомотивом и Генком.
Технички је могуће да шампион Србије буде у првом шеширу, али је за то потребно да се поклопе практично сви резултати који би ишли у корист Звезди, поред осталог и да загребачки Динамо преокрене 3:0 против Шерифа из првог меча.
Потребно ће бити и да Бенфика избаци ПСВ, Јанг Бојс савлада Ференцварош, Салцбург елиминише АЗ Алкмар, Слован из Братиславе Олимпијакос, а Легија из Варшаве Славију из Прага, пишу београдски медији.
Динаму се, уколико не направи чудо у Загребу, смеши први шешир жреба за ЛЕ, а ту ће још највероватније бити и Леверкузен, Наполи, Лион, Лацио, Славија Праг, Олимпијакос и Монако.
Звезда реванш у Румунији игра 26. августа, жреб је на програму 2. септембра, а погледајте како би требало да изгледају сви шешири.
Срамни Британци вређали Митровића, Србин им одговорио пољупцима
Румун: Да извадим пиштољ и упуцам играча?; Станковић: Шта да кажем, а да не испаднем смешан?
„У Звезди доста играча зарађује 700.000 евра годишње, имали су најлакши пут ка Лиги шампиона“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала