Мадар одбио НБА уговор због позива Обрадовића!

© AFP 2023 / ETHAN MILLERИзраелски кошаркаш Јам Мадар
Израелски кошаркаш Јам Мадар - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2021
Пратите нас
Јам Мадар, талентовани израелски кошаркаш, одбио је двосмерни уговор од Бостон Селтикса због позива Жељка Обрадовића у Партизан, пренели су израелски и амерички медији.
Мадар од Бостон Селтикса није добио загарантован уговор, већ двосмерни који је од сезоне 2017/18 уведен у НБА и на основу њега кошаркашу је дозвољено да буде на релацији: Развојна лига (ниво испод НБА) – НБА.
Многи кошаркаши прихватају овакве понуде јер добију шансу у најјачој лиги на свету и некима се исплати ризик, те на крају добију загрантован уговор од НБА франшизе.
Ипак, Мадар није желео да буде 16. или 17. кошаркаш у тиму, желео је да оде у екипу у којој ће имати велику минутажу и одлучио се за Партизан.
Такав потез повукао је због улоге какву ће имати у црно-белима, али и због легендарног Обрадовића који је најбољи европски тренер свих времена, пренели су израелски медији.
Мадар је јако талентовани плејмејкер и заједно са Даласом Муром организоваће напад Партизана.
Израелац је седмо појачање црно-белих након што су у клуб дошли: Далас Мур, Алекса Аврамовић, Кевин Пантер, Родионс Курукс, Ален Смаилагић и Зек Лидеј.
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2021
Нова бомба – Партизан довео НБА појачање
Амерички кошаркаш Кевин Пантер - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2021
Партизан је дочекао свог Пантера, а он је „гладан“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала