„Тата ми је рекао да изблокирам сестру и да изађем са терена“ /видео/

© Ivica Veselinov/CEVсестре Бошковић
сестре Бошковић - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2021
Пратите нас
Србија је декласирала Босну и Херцеговину (3:0) у Београду на отварању Европског првенства у одбојци, а тај меч обележио је окршај сестара Бошковић - Тијане и Дајане.
Дајана која се такмичи у дресу репрезентације БиХ открила је после пораза, шта јој је отац поручио када је жреб наместио да се већ у првом колу ЕП састану сестре.

„Немогуће је да се не размени која реч, ипак смо сестре. Када сам је изблокирала више је било смешно, него 'вау', зато што смо се шалиле са татом. Он је рекао да кад је будем једном изблокирала, могу да изађем са терена и да завршим утакмицу. Због тога смо се смејале. Све у свему било је веома занимљиво“, изјавила је Дајана после меча.

На њене речи надовезала се искуснија Тијана, која је један од лидера Србије и која се недавно окитила бронзом на Олимпијским играма у Токију.
„Није ме изблокирала. Не сећам се тога. Ми смо на терену искључиво противнице, али ми је драго што је репрезентација Босне и Херцеговине у нашој групи и што сам имала прилику да се састанем са сестром. Задовољна сам пошто нам је ово прва утакмица о повратка из Токија, имале смо мало времена да се прилагодимо условима. Осећам посебне емоције што играмо у Србији пред домаћом публиком. Хвала им што су дошли да нас подрже и надам се да ће доћи у још већем броју на наредним мечевима“, поручила је српска одбојкашица која је са 18 поена била најефикаснији актер сусрета, док је Дајана Бошковић била најбоља у табору БиХ са 14 поена.
Србији ће на ЕП у Београду наредни ривал бити Француска, док се Босна и Херцеговина састаје са Азербејџаном.
Одбојкашице Србије - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2021
Фуриозан почетак одбојкашица Србије на ЕП у Београду!
Одбојкашице Србије – ОИ Токио - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2021
Одбојкашице крећу у одбрану злата!
Српска атлетичарка Ивана Илић - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2021
Ивана није направила ново чудо, али је била пета на свету!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала