Срамота: Хтео је да пољуби грб, али га нема /фото, видео/

CC0 / Unsplash / Фудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 20.08.2021
Пратите нас
Пљуште увреде на рачун светски познатог спортског произвођача „Пума“ због нових дресова. Наиме, везиста Фенербахчеа Мухамед Гумускаја постигао је гол за победу над Хелсинкијем и када је хтео да пољуби грб, није га било!
„Пума“ је направила је нове дресове, али се жестоко избламирала.
На трећој гарнитури дресова Фенербахчеа и Олимпик Марсеља, Манчестер ситија, Борусије Дортмунд и Милана, са предње стране нема грб, а јасно је да су фудбалери и навијачи навикли да он буде на грудима.
Зна се, са леве стране, код срца, па га неретко и пољубе како би показали љубав и верност према клубу.
Управо то је био случај са 20-годишњим Мухамедом из Фенербахеа. Имао је жељу да пољуби грб, али му је „Пума“ ускратила то право, а све су забележиле камере током утакмице плеј-офа за Лигу Европе против финског Хелсинкија.
Јасно је да је видео постао виралан и за само неколико сати од бруке која се догодила у Истанбулу, већ неколико милиона је видело какав је пропуст себи дозволио светски познат и признат произвођач спортске опреме.
Навијачи су наравно изразили незадовољство због недопустивог и несвакидашњег превида, па остаје да се види у ком ће року реаговати поменути произвођач јер није ставио грб на предњу страну дреса.
Партизан се удавио на Азорским острвима /видео/
„Никада нисам хтео да одем“
Наставља се трансфер лудница – Левандовски жели из Бајерна!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала