Медији га селили из клуба у клуб, али Србин је убедио „краља“ да му верује!

© AP Photo / Paul White Лука Јовић
 Лука Јовић  - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2021
Пратите нас
Лука Јовић, нападач репрезентације Србије, остаће у Реал Мадриду јер је убедио челне људе клуба да му верују и у току сезоне требало би да добије шансу да се докаже у „краљевском“ клубу.
Јовића, који у децембру пуни 24 године, медији су селили из клуба у клуб, месецима се писало како Мадриђани не рачунају на његове услуге, али према најновијим информацијама остаће у клубу.
Српски нападач отпочиње трећу сезону у најтрофејнијем фудбалском клубу Европе, али за две године одиграо је свега 33 утакмице, постигао два гола и просечно је на терену проводио само пола сата.
Због тога је други део прошле сезоне провео на позајмици у Ајнтрахту из Франкфурта и, иако је имао одличан старт, стрелац је био свега четири гола на 18 мечева у Бундеслиги.
Ипак, Јовић је дошао у одличном стању на припреме, Анћелоти, тренер Реала, је приметио његову жељу да остане и да се бори за већу минутажу, те ће 23-годишњи Србин остати у Мадриду.
Јовић је у Реал прешао лета 2019. у трансферу вредном 60.000.000 евра, али за сада није оправдао ни десет одсто те своте. Није имао ни среће, што због повреда, а што због тога што „краљевски“ клуб игра углавном са једним нападачем – Бенземом – те је Јовић увек у другом плану.
Тако је и на почетку ове сезоне, али знамо да је фудбалска година дуга и да је све могуће. За Јовића је најважније да буде спреман када добије шансу.
Прву већ би могао да има у недељу када Реал Мадрид гостује Левентеу (22.00).
Енглези објавили податке о скандалозном понашању у Лондону
Луда прича о Романовом потезу који је променио историју
Пикси објавио списак – позив добио најмлађи голман у историји Лиге шампиона!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала