„Сада се види ко су цензори“: Вучић о поступку Твитера

© Tanjug / TARA RADOVANOVICПредседник Србије Александар Вучић
Председник Србије Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2021
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је Твитер у саопштењу, везаном за етикетирање појединих медија у Србији , јасно све рекао и да људи сада могу да виде ко су цензори.
Вучић је, поводом оцене страних медија да оптужбом и позивом да једва чека да и њему као и Трампу укину Твитер, изазива ту друштвену мрежу, упитао шта ће да предузму тим поводом.
„Свакоме је јасно све о политичком оруђу који користе за своје политичке потребе. Ни код кога не постоји сумња у то. Обратите пажњу на саопштење Твитера, они су све рекли“, рекао је Вучић.
Вучић је додао да у том саопштењу они само кажу да су невладине организације пријављивале и денунцирале медије који нису послушнички настројени према њиховим шефовима. Ти медији треба да буду поносни на свој рад, казао је Вучић.
Ричард Гренел и Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 20.08.2021
Гренел подржао Вучића: „То је лицемерје у пуном сјају, светским лидерима је доста“
„Показала се још једна доза лицемерја. Када је некоме пало на памет да пита за порез невладиним организацијама то је било етикетирање. Па сам молио да то не питамо. Онда су ти исти који су говорили о етикетирању, етикетирали своје колеге желећи да те новинаре оставе без посла. Денунцирали су их светским моћницима који би да уведу послушнички поредак у целом свету“, нагласио је Вучић.
Председник Србије је поручио да он не воли да буде послушник, већ само да служи народним интересима.
„Сада људи виде ко су цензори у свету, да су то они који држе придике како не сме да се проводи цензура. На овом примеру, из саопштења Твитера, све сте могли да схватите“; закључио је Вучић.
Балкан - Sputnik Србија
Све о политичким дешавањима у Србији и региону

Прочитајте овде

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала