Обрадовић је рекао све – без помињања случаја „Јокић“ /видео/

© AFP 2023 / John MACDOUGALLТренер кошаркаша Фенербахчеа Жељко Обрадовић током финала Евролиге против московског ЦСКА.
Тренер кошаркаша Фенербахчеа Жељко Обрадовић током финала Евролиге против московског ЦСКА. - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2021
Пратите нас
Жељко Обрадовић, легендарни кошаркашки тренер и однедавно шеф стручног штаба Партизана индиректно је открио шта мисли о одлуци Николе Јокића да не заигра за репрезентацију Србије у квалификацијама за Олимпијске игре.
Обрадовић је у разговору за „БХБаскет“ индиректно дао своје мишљење, поткрепљено чињеницама, али ни у једном моменту није поменуо Јокићево име, односно није износио директан став.
Није ни морао – пример који је дао је савршено јасан.
„Чињеница је да сви треба добро да размисле о примерима, као што је добар пример ове тројице америчких репрезентативаца, који су играли финале НБА лиге, двојица су били прваци, трећи финалиста. Дан након што су завршили обавезе са клубовима су сели на авион и прикључили се репрезентацији и постали прваци. Они су дан после завршетка сели у авион и прикључили се. Ту за мене почиње и завршава се свака прича о томе“, рекао је Обрадовић у интервјуу за „БХБаскет“.
Подсетимо, Јокић је после тешке две сезоне у НБА лиги и такмичарске године у којој је проглашен за најбољег играча лиге одлучио да прескочи окупљање репрезентације.
Без Јокићеве помоћи српски тим, предвођен селектором Игором Кокошковим, није успео да се пласира на Олимпијске игре, упркос домаћем терену у Београду.
Никола Јокић МВП - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2021
У поноћ по пиво – Јокић у Италији на посебном задатку /фото/
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2021
Јокић је МВП, али многи зарађују више од њега
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2021
Јокић поново жртва америчке неправде – због Божића
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала