- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

После 200 година Запад изгубио Евроазију | Од четвртка до четвртка

Пратите нас
Упркос упозорењима о терористичком нападу на хиљаде људи је чекало евакуацију на аеродрому у Кабулу. Ивану Тодосијевићу прети две године затвора због става о догађањима у Рачку. Турски председник стиже у посету региону. И поред сложене безбедносне ситуације устоличење митрополита црногорско-приморског Јоаникија биће одржано на Цетињу.
О овим темама у емисији „Од четвртка до четвртка” разговарали смо са публицистом Синишом Љепојевићем.
С обзиром на то да је био дугогодишњи дописник из Лондона, питали смо га како Велика Британија гледа на ситуацију у Авганистану? Да ли је фијаско у Авганистану утицао на пад популарности Џозефа Бајдена и како ће се то одразити на политичке процесе у САД? Да ли су сазрели услови да кризна ситуација у вези са пресудом председнику општине Звечан Ивану Тодосијевићу послужи као повод за алармирање међународне заједнице и враћање преговара о КиМ у Уједињене нације, тамо где је требало и да буду? Шта очекује од дијалога Ердогана и чланова Председништва БиХ? Има ли истине у томе да екстремистичке групе желе инциденте на Цетињу како би послале поруку да Црна Гора није стабилна?
Од четвртка до четвртка, гост Синиша Љепојевић, 26.08.2021.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала