- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић је „мета број 1“ у Њујорку – нациљао га је и Рус

© Sputnik / Владимир Астапкович / Уђи у базу фотографијаДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 29.08.2021
Пратите нас
Данил Медведев, други тенисер света, свестан је тога да на УС опену, који почиње у понедељак, сви имају главни заједнички циљ, а то је да спутају Новака Ђоковићу у походу на четврту Гренд слем титулу у години.
Руски тенисер и даље чека на првенац на Гренд слему, а исти случај је и са Стефаносом Циципасом, Сашом Зверевим, Андрејом Рубљовом и осталим играчима из врха светског тениса.
Главног кривца за то треба да траже у Новаку Ђоковићу, али и Рафаелу Надалу, који су их велики број пута спречавали у завршницама турнира.
Ипак, како се године пролазе, тако и њихове шансе постају све веће јер Ђоковић и Надал улазе у позне играчке године и овогодишњи УС опен биће велика шанса за Медведева и остале „младе лавове“.
„Овде смо да му не дозволимо да освоји УС опен. Погледајте шта је Саша урадио на Олимпијским играма. Играо је на невероватном нивоу и победио је Новака“, казао је Медведев новинарима у Њујорку.
Медведев је свестан да мора да игра невероватно, али му сјајна игра из Аустралије раније ове године неће бити довољна, пошто тада у финалу није освојио ни сет.
И, тачно је ово што каже руски тенисер, али гренд слемови су друга прича у односу на Олимпијске игре.
У прошлости смо видели како главни изазивачи буду јако близу да победе Ђоковића, али треба освојити три сета против њега, а то некада изгледао као немогућа мисија.
Ове године и јесте (немогућа мисија) победити га јер је освојио Аустралијан опен, Ролан Гарос и Вимблдон, и у Њујорку ће покушати да постане први тенисер у Опен ери који ће освојити сва четири Гренд слема у једној години.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2021
СПОРТ
Ђоковић поново рекао нешто због чега су му медији направили пакао
Дански тенисер Холгер Руне - Sputnik Србија, 1920, 28.08.2021
СПОРТ
Ђоковић против данског вундеркинда на старту УС опена!
Олга Даниловић - Sputnik Србија, 1920, 28.08.2021
СПОРТ
Олга Даниловић у главном жребу УС опена!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала