- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Да ли је човек, заиста, одговоран за климатске промене | Енергија Спутњика

Пратите насTelegramOdyssey
Климатске промене су најпопуларнија тема на планети. Поред стручњака о њој све више говоре и политичари. То је маркетиншка мантра 21. века. Безграничан простор за лобирање.
Свакодневно чујемо да су људи допринели глобалном отопљавању. Да је човек одговоран за климатске промене. Да су људи биљни и животињски свет, дакле, планету довели на корак од уништења.
Истовремено, медији извештавају о енормном загађењу животне средине — насеља и природе — земљишта, ваздуха, мора и океана. Многи то повезују са климатским променама.
О томе да ли је човек одговоран за високе температуре, суше, поплаве, урагане, пожаре... Да ли је реч о климатским променама или смо мало помешали теме о заштити животне средине и редовне циклусе на нашој планети — осцилације метеоролошких и климатских параметара — у „Енергији Спутњика“ Јелица Путниковић разговара са метеорологом Недељком Тодоровићем.
Енергија Спутњика 30.08.2021.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала