- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

На којој страни се налазе политички екстреми у Црној Гори? I Од четвртка до четвртка

Пратите нас
Црна Гора се припрема за долазак патријарха Порфирија и устоличење митрополита Јоаникија. Турски председник тврди да је спреман да прихвати Додиков предлог и посредује у БиХ, а Џаферовић тражи од Шмита да смени Додика. Оно што су сви видели на један начин, Бајден је видео потпуно другачије - евакуацију из Кабула оценио је као “изузетан успех”.
На ове теме своје мишљење у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” даје оријенталиста, филолог, исламолог, књижевник и дипломата који је службовао у Ватикану, Турској, Азербејџану и УНЕСКО проф. др Дарко Танасковић.
Питамо га коме одговара замена теза да се проглашава за увреду устоличење тамо где се организовало вековима, а да председник државе Мило Ђукановић штити Устав ослобађајући Цетиње од СПЦ? Шта показује изјава црногорског министра унутрашњих послова да полиција не може грађанима да гарантује сигурност на Цетињу? Који је мотив турског председника да посредује у БиХ? Тражи ли Америка нови фронт на Блиском истоку? Да ли би био увођење одреднице „Војвођанин” у будућем попису становништва опасан преседан?
Емисију води и уређује Наташа Милосављевић.
Од четвртка до четвртка, 02.09.2021.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала