- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Русија: Вакцина „ЕпиВакКорона-Н“ је лакша за производњу

© Пресс-служба Роспотребнадзора / Уђи у базу фотографијаВакцина против вируса корона "ЕпиВакКорона" коју је развио руски Државни научни центар "Вектор"
Вакцина против вируса корона ЕпиВакКорона коју је развио руски Државни научни центар Вектор - Sputnik Србија, 1920, 02.09.2021
Пратите нас
Центар „Вектор“ планира да пређе на производњу вакцине против вируса корона „ЕпиВакКорона-Н“ после производње „ЕпиВакКороне“, јер је нову вакцину лакше производити, али се она за корисника ни по чему не разликује, изјавила је Спутњику заменица руководиоца Центра Татјана Непомњашчих.

„ЕпиВакКорона-Н“ је и направљена како би се производила након вакцине „ЕпиВакКорона“. То је, уствари, једна иста вакцина. Разлика је само у технологији производње и у томе што се производња „ЕпиВакКорона-Н“ лакше може повећати и лакше се производи. Међутим, за корисника она се ни по чему не разликује од вакцине „ЕпиВакКорона“, рекла је Непомњашчик у оквиру Источног економског форума.

Министарство Русије је крајем августа регистровало још једну вакцину против вируса корона „ЕпиВакКорона-Н“.
Источни економски форум се одржава 2-4. септембра на Далекоисточном федералном универзитету у Владивостоку. Основна тема ове године су нове могућности Далеког истока у свету који се мења. Генерални информативни партнер форума је „РИА Новости“.
Израда брзих тестова за вирус корона у лабораторији Сколково у Москви - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2021
РУСИЈА
Русија: Завршена претклиничка испитивања још једне вакцине против короне
Све о Русији прочитајте овде.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала