- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Наоружани кренули на Цетиње: Полиција запленила пиштољ, палице, спрејеве, дрогу и маске

© AP Photo / Risto BozovicСпецијалци црногорске полиције
Специјалци црногорске полиције - Sputnik Србија, 1920, 03.09.2021
Пратите нас
Никшићка полиција је у месту Богетићи, код четворице мушкараца који су рекли да су кренули на Цетиње како би присуствовали протестном скупу због устоличења митрополита црногорско – приморског Јоаникија, нашла пиштољ, дрогу, палице, спрејеве, металне куглице и маске.
„Данас око 11,20 часова никшићка полиција је у месту Богетићи контролисала возило марке „,мерцедес“ никшићких регистарских ознака у којем су се налазили Р. Б. (30), С. Ж, Н. З. и Љ. Ж. (40)“, наводи се у саопштењу полиције, преноси РТЦГ.
Приликом контроле код Р. Б. је, како наводи црногорска полиција, пронађено паковање са садржајем опојне дроге кокаин тежине око 10 грама, док је код Љ. Ж. пронађен пиштољ марке „Бернардели“ калибра 7,65 мм са 13 комада муниције.
„Даљим прегледом возила припадници полиције су пронашли шест заштитних маски, три бибер спреја, метални бокс, дрвену палицу, 62 металне куглице и мајице“, наводе из полиције.
О догађају је, како су казали, обавештен државни тужилац који је наложио да се Љ. Ж. ухапси због сумње да је извршио кривично дело недозвољено држање оружја и експлозивних материја, а да се против Р.Б. поднесе кривична пријава за кривично дело неовлашћена производња држање и стављање у промет опојних дрога.
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић - Sputnik Србија, 1920, 03.09.2021
РЕГИОН
Кривокапић: Поједине политичко-криминалне структуре не бирају средства да унесу немир
Комитски натписи и пароле на Цетињу - Sputnik Србија, 1920, 03.09.2021
РЕГИОН
Мирашеви у Цетињу ударају на СПЦ - Титовим слоганом /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала