- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Филмска превара Немаца због које је награбусио Србин

© Sputnik / Виталий Белоусов / Уђи у базу фотографијаНемања Радоњић и Филип Костић
Немања Радоњић и Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 07.09.2021
Пратите нас
Фудбалски клуб Ајнтрахт из Франкфурта наводно се искористио преваром Лацио и тако италијански тим спречио у намери да доведе српског фудбалера Филипа Костића, насамаривши и Србина и Италијане.
Сага око будућности крилног фудбалера Ајнтрахта добила је пошто после дана преговора Лацио није успео да купи репрезентативца Србије.
Дуго се спекулисало о Костићевој цени, а цена је, како су преносили медији, била између десет и 20 милиона евра, укључујући бонусе.
На крају је Костић – који је толико желео да напусти Ајнтрахт у једном тренутку и бојкотовао тренинг – остао у Франкфурту, али је недуго затим познати новинар Ђанлука Ди Марцио објавио шокантне детаље.
Италијан је навео да је Ајнтрахт намерно дао Лацију погрешну и-мејл адресу како би званичну понуду за куповину послали на исту, те су због тога рекли Костићу да никаква понуда није ни дошла.
Наводи се да је Франкфурт за Костића тражио десет милиона евра фиксно, плус три милиона у бонусима, а да је Лацио понудио десет милиона фиксно и милион мање у бонусима.
Међутим, због погрешног и-мејла понуда римског клуба никада није дошла до Франкфурта.
Превари Ајнтрахта је успео да уђе у траг Костићев агент Фаљи Рамадани, који је скриншотове лажног и-мејла послао српском фудбалеру, којег је овакав потез клуба у којем има уговор до лета 2023. године оправдано разбеснео.
Ајнтрахт је након завршетка прелазног рока решио да однос са Костићем додатно погорша, па га је због недоласка на тренинг и одбијања да изврши клупске обавезе драстично казнио.
Костић неће бити део наредног меча у Бундеслиги против Штутгарта, а мораће и да плати чак 100.000 евра, пренели су немачки медији.
„Морамо да разговарамо о казни. Играч је овде погрешио“, рекао је спортски директор Маркус Кроше.
Костић је у Ајнтрахт дошао 2018. године и одиграо 99 мечева за тај клуб.
Руски гигант уновчио сјајне игре Хрвата: „Чекићари“ у Москву послали 38.000.000 евра!
Абрамович повукао сјајан потез, Атлетико одговорио – Гризманом!
Откривени детаљи Роналдовог трансфера, Јувентус вратио своје „дете“ /видео/
Све вести
0
Прво нова обавештењаПрво стара обавештења
loader
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала