- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Аца Селтик: Пази шта певаш! | Спутњик интервју

Спутњик интервју Александар Петровић Аца Селтик
Пратите нас
Александар Д. Петровић, познат и као Аца Селтик, фронтмен групе „Orthodox Celts“, недавно је саградио „Кућу од песама“, књигу саздану од прича о познатим песмама из света попа, рока, панка, кантрија... чији су се аутори обраћали некоме из своје ближе или даље породице.
Од „Битлса“, „Стонса“, Клептона, Спрингстина, незаобилазних „Даблинерса“, па до модерних аутора попут Сампе, Стромаеа, бендова „Мјуз“ или „Килерси“, Петровић гради уточиште од лоше енергије, хладноће, од свега напољу што се дешава и штити нас снагом музике и речи, у чему му помаже наша цртачка звезда Алекса Гајић, који је ову књигу илустровао.
„Сви ми у себи имамо унутрашњег оца, унутрашњу мајку и унутрашње дете. Наш унутрашњи отац нас штити и води, мајка нас негује и ствара сигурно место, а посао детета је да буде слободно, да осећа и да сања и машта неспутано“, рекао је Ентони Хегарти. Тако је и писац „Куће од песама“ овом књигом оживео и оца, и мајку, и дете у себи и свима нама.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала