- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Трамп се враћа старој љубави и биће у првом реду са микрофоном

© Tanjug / AP/Joel MartinezДоналд Трамп у посети Тексасу
Доналд Трамп у посети Тексасу - Sputnik Србија, 1920, 09.09.2021
Пратите нас
Доналд Трамп, некадашњи председник Сједињених Америчких Држава, биће прва звезда у егзибиционој боксерској ревији која ће у бити одржана у ноћи између суботе и недеље. Главна борба резервисана је за УФС првака тешке категорије Витора Белфорта и легендарног Ивандера Холифилда, а један од коментатора биће Трамп.
Трамп и те како има искуства са организовањем боксерских манифестација, с обзиром на то да је током осамдесетих и деведесетих организовао бројне борбе у својим казинима у Атлантик Ситију.
Јасно је да постоји јака веза између бившег америчког председника и племените вештине, али ће ово за Трампа бити једна потпуно нова, другачија улога.
Његова одлука да прихвати позив и нађе се у првом реду са микрофоном у улози стручног консултанта, привукла је велику пажњу у САД, али и комплетне светске јавности.
„Волим велике борбе и велике борце. Радујем се томе у суботу, као и томе да ћу седети одмах до ринга са вама и делити своје мисли. Не желите да пропустите ово спектакуларну представу“, рекао је Трамп.
Ивандер Холифилд, велики шампион планете у крузер и тешкој категорији и човек којем је Мајк Тајсон одгризао део увета, прихватио је борбу против Белфорта.
Претходно је отказао Оскар де ла Хоја због позитивног теста на вирус корона, па је Холифилд „ускочио“.
У сваком случају мало је остало до тренутка када ће се Трамп опробати у улози спортског коментантора, па остаје да се види како ће се некадашњи амерички председник снаћи на том пољу.
Боксерске рукавице - Sputnik Србија, 1920, 06.09.2021
СПОРТ
Трагедија – мексичка тинејџерка преминула после нокаута
Ивана Шпановић - Sputnik Србија, 1920, 08.09.2021
СПОРТ
Златна Ивана је краљица светске атлетике!
Тијана Бошковић - Sputnik Србија, 1920, 07.09.2021
СПОРТ
Спектакл у Тијанину част /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала