- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Због чега Русија повећава број резервиста у војсци /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Двоструко убиство у Пећи — убијен кандидат за градоначелника тог града и бивши кандидат за градоначелника Дечана. Аналитичари тврде да није по среди политичко убиство већ мафијашки крвави обрачун и борба за територију.
Русија намерава да повећа број резервиста у својој војсци. Аналитичари тврде да је ова одлука донета на основу претњи које константно долазе од стране земаља НАТО-а.
Укидање Инцкове одлуке услов је свих услова, уколико такозвани високи представник Кристијан Шмит жели да оствари комуникацију са Републиком Српском, каже политиколог из Бањалуке Војислав Савић.
Талибани (припадници терористичке организације забрањене у Русији) позвали Ангелу Меркел да посети Авганистан. Иако Немачка има интереса у тој азијској држави, тешко да би Меркелова могла посету да изведе у пуном политичком капацитету јер су избори у Немачкој близу, поручују експерти.
Док српске занатлије одлазе у иностранство, код нас на рад долазе Турци, Индијци, Пакистанци и Вијетнамци… Истражујемо — ко боље пролази?
Да ли се у Србији исплати стављање соларних панела?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала