- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Формирана комисија за анализу безбедносног сектора Црне Горе

© Sputnik / Наташа МилисављевићПодручје око цетињског манастира након што је церемонија устоличења митрополита Јоаникија завршена
Подручје око цетињског манастира након што је церемонија устоличења митрополита Јоаникија завршена - Sputnik Србија, 1920, 10.09.2021
Пратите нас
Биро за оперативну координацију, коме је председавао координатор безбедносних служби и потпредседник владе Дритан Абазовић, одлучио је данас да формира Комисију за анализу резултата безбедносног сектора у вези са догађајима на Цетињу протеклог викенда.
Како је саопштено из владе, на седници Бироа донета је Одлука о формирању Комисије за анализу резултата оперативног усклађивања органа обавештајно-безбедносног сектора.
Седницу Бироа је сазвао Абазовић, а присутни су били Сергеј Секуловић, министар унутрашњих послова, Дражен Бурић, в.д. врховног државног тужиоца, Саша Машковић, в.д. помоћника директора за Сектор за финансијско-обавештајне послове и Миодраг Лаковић, саветник потпредседника владе за националну безбедност, преноси Танјуг.
Како се наводи, Бурућ је први известио о активностима које предузима Тужилаштво у вези догађаја на Цетињу. Након в.д. ВДТ-а, свој осврт имали су и директор УП Зоран Брђанин и директор АНБ-а Дејан Вукшић.
Брђанин, Бурић в.д. ВДТ-а, известили су координатора Бироа о догађајима на Цетињу, радњама које су предузете и које ће бити предузете до наредне седнице Бироа.
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић - Sputnik Србија, 1920, 10.09.2021
РЕГИОН
Демократе: Абазовићу, обори Владу ако имаш петљу; УРА: А ви више не хоблујете паркет…
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала