- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кум га је 'издао', али би он све исто урадио

© AP Photo / Joan MonfortКун Агуеро
Кун Агуеро - Sputnik Србија, 1920, 10.09.2021
Пратите нас
Серхио Агуеро који је овог лета стигао без обештећења у Барселону из Манчестер ситија, поручио је да се не каје због доласка у Каталонију након што је клуб напустио његов кум Лионел Меси.
Медије на Пиринијима занимало је какав је став искусног нападача који је некада бранио боје Атлетико Мадрида, по питању тога да је легендарни Меси напустио клуб после толико година, што је мало ко очекивао.
Конкретно питање је гласило да ли би дошао да је знао да ће Меси да оде:
„Да, без сумње”, рекао је Аргентинац за Мундо Депортиво.
„Желео сам да дођем у Барселону и да играм за велики клуб. Постоји много играча који ће се одрећи новца и који ће доћи. Чак и ако се клуб финансијски побољша и буде добро стојећи, претпостављам да ће наградити најмлађе, а не мене. Постајем све старији, нисам овде дошао због новца. Дошао бих у Барселону без обзира на ситуацију“, поручио је Кун Агуеро.
Аргентинац је свестан да се његова каријера приближава крају, а како је у Ситију све чешће био на клупи, чему су значајно кумовале и повреде, решио је да напусти Острво.
„Када је почео разговор са Барселоном, знао да сам финансијски нећу моћи да добијем оно што сам имао у Ситију, али сам рекао свом агенту да ме није брига за новац, да желим да одем у Барселону. Сваки играч жели да буде у Барселони. Указала се могућност, рекао сам да без сумње желим да дођем и да помогнем да се поправе ствари овде“, изјавио је Агуеро који се убрзо у клуб поново повредио.
Очекује се да би искусни нападач требало да истрчи на терен у октобру.
Подсетимо, Агуеро је у Премијер лиги постигао 260 голова и уписао 73 асистенције, док је за Атлетико постигао 100 погодака.
У Барселони су уверени да ће успети с великим успехом да носи бордо-плави дрес након што су клуб напустили Лионел Меси и Антоан Гризман, који се вратио у Атлетико Мадрид.
Албанац и број „13“ задали муке Шпанцима
Муке по Луки: Реалова два тима, он није у њима
„Луда глава“ из Србије је донела ћирилицу у Лондон: „Подигните му споменик!“ /фото, видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала