- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Капитен се вратио међу „орлове“ – у кључном тренутку

© AP Photo / Francisco SecoСмеч Немање Петрића и блокада немачких одбојкаша у првом мечу наше репрезентације на Европском првенству у Бриселу
Смеч Немање Петрића и блокада немачких одбојкаша у првом мечу наше репрезентације на Европском првенству у Бриселу - Sputnik Србија, 1920, 10.09.2021
Пратите нас
Капитен одбојкашке репрезентације Србије Немања Петрић се вратио у Пољску и придружио тренинзима екипе, саопштио је Одбојкашки савез Србије.
Петрић је због повреде, средином групне фазе, морао да се врати из Кракова у Београд, а након обављених прегледа отпутовао је у Гдањск, где Србија у недељу од 20.30 сати игра меч осмине финала против Турске.
Србија је групну фазу завршила са скором 4/1, а учинак је могао да буде и максималан да су „орлови“ у спектакуларном дуелу са Пољском славили.
У дуелу актуелних европских и светских првака, победили су ови други, односно Пољаци, и то у мечу који је трајао око три сата и који је завршен после пет сетова.
„Орлови“ су у осталим дуелима, против Белгије, Украјине, Португалије и Грчке, славили и као другопласирани су прошли у осмину финала.
Тамо их чека незгодна селекција Турске која је у групној фази славила против Русије чиме је показала да може да буде нагазна мина за свакога.
Микаса - Sputnik Србија, 1920, 08.09.2021
СПОРТ
Ништа од спектакла са Русијом – Финска изненадила и послала Турску на Србију!
Бојана Миленковић - Sputnik Србија, 1920, 07.09.2021
СПОРТ
Бојана Миленковић за Спутњик: Језиво, нисам то очекивала...
Одбојкаши Србије - Sputnik Србија, 1920, 07.09.2021
СПОРТ
Срби једва сломили Грчку, али иду у осмину финала!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала