- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Шта доноси посета Ангеле Меркел Србији /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
Немачка канцеларка Ангела Меркел стигла у Београд у оквиру опроштајне регионалне турнеје, током које ће боравити у дводневној посети нашој земљи. У 19 сати планирано обраћање медијима у Палати „Србија“.
Интеграција Русије и Белорусије је значајан потез, јер се обе земље суочавају са снажним спољним притисцима, кажу аналитичари. Истражујемо: зашто се савез с Русијом представља као губитак суверенитета, а интеграција у НАТО као „премија“ за Белорусију?
У Приштини се подигла прашина због најава да ће Београду бити дозвољен приступ архивама тзв. Ослободилачке војске Косова; стручњаци скептични око тога да ли ће документа икад угледати светлост дана.
У Србији више од шест хиљада новозаражених корона вирусом, преминуло 27 особа. Због убрзаног ширења четвртог таласа, Кризни штаб припрема увођење ковид сертификата у Србији, а ми откривамо – чему те потврде тачно служе у земљама Европске уније?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала