- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Кривокапић: Доста је било!

© Flickr / Спутњику уступила Влада Црне ГореПремијер Црне Горе Здравко Кривокапић
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2021
Пратите нас
Недопустиве су бруталне шофинистичке увреде на рачун потпредседника Владе Дритана Абазовића и појединих одборника Скупштине Цетиња, навео је Кривокапић.
"Црна Гора неће бити држава нетрпељивости! Они који су 30 година били на водећим државним функцијама и у својим изјавама се наводно боре за мултиетничку Црну Гору, чине све на продубљивању напетости и ширењу верске и националне нетрпељивости, поручио је премијер Црне Горе на свом Твитер налогу.
Он је казао да јучерашњи догађај показује лицeмерност бивше власти.

"Јучерашњи догађај показује лицемерност и перфидност њихове наводне бриге за државу, чија су богатства добрим делом преточили у сопствене џепове. Доста је било", поручује Кривокапић на Твитеру.

Он је апеловао на грађане да, како је истакао, не наседају на хушкачку реторику ДПС-а, који ширећи мржњу и поделе само жели да заштити сумњиво стечени капитал и привилегије.
"Пристојност и поштовање закона немају алтернативу. Свако има право да се осећа Црногорцем, Србином, Бошњаком, Албанцем, Хрватом, Муслиманом..без обзира коју политичку идеју заступао и ком се Богу молио", наводи Кривокапић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала