- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Стандардно – не верује се у нас, али ми играмо за Србију!“

© Фото : ЦЕВСлободан Ковач, селектор одбојкаша Србије
Слободан Ковач, селектор одбојкаша Србије - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2021
Пратите нас
Селектор одбојкашке репрезентације Србије Слободан Ковач рекао је после пласмана у полуфинале Европског првенства, да га радује добра игра његове екипе.
Србија је са 3:0 била боља од Холандије и чека бољег из дуела Италије и Немачке који се игра у среду од 16.00.
„Данас смо играли добро, концентрисано. Знали смо кад их померимо сервисом да ћемо олакшати себи много јер не играју са средњим блокерима. Зауставили смо једини на овом шампионату њиховог најбољег нападача Азиза, тако да је то много допринело крајњем резултату“, рекао је Ковач.
Он каже да га добар наступ охрабрује.
„Оно што треба да радује је добра игра. Стандардно је да се не верује у нас, али ми играмо за грб Србије, за себе и то је најважније. Даћемо сигурно све од себе“, истакао је Ковач.
Техничар Никола Јововић рекао је да је екипа „живела за тренутак“.
„Искрено, нисмо желели да идемо кући јер бисмо се онда вратили брже у клубове. Шалим се наравно. Тешка утакмица, нимало лака, нимало једноставна, чак сам у једном тренутку осетио у екипи неку несигурност“, рекао је Јововић.
Он је истакао да је било пресудно што нису много грешили.
„Енергетски смо изнели ову утакмицу и смањили смо грешке на минимум. Врло тежак турнир, напокон ћемо имати три дана одмора и гледајте нас за викенд“, додао је Jововић.
Актуелни прваци Европе ће се за пласман у ново финале борити са победником четвртфинала у којем се састају Италија и Немачка.
„Обе екипе су одличне. Италија је подмлађена, Немачка баш искусна, неколицини играча је ово последњи турнир, али на нама је да мислимо на нас“, рекао је Јововић.
Одбојкаши Србије - Sputnik Србија, 1920, 14.09.2021
СПОРТ
Моћна Србија је у полуфиналу!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала