- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Како је професор из Тузле постао сензација на интернету /видео/

© AFP 2023 / DELIL SOULEIMANЂаци прваци у школи - илустрација
Ђаци прваци у школи - илустрација - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2021
Пратите нас
Професор енглеског језика Дамир Хусановић из Тузле постао је права сензација на интернету због начина на који предаје.
На свом профилу на Фејсбуку објављује занимљиве видео-снимке из основне школе у којој је наставник, а који бележе велики број реакција и изузетно позитивних коментара.
Хусановић на забаван начин са малишанима учи енглески језик. Песма, плес, глума и игра саставни су део редовне наставе која је све одушевила, а пре свега ученике.
„Краљ си“, „Дабогда свака школа има такве наставнике који с љубављу раде свој посао“, „Каква си ти громада доброте и људскости, пример како се посао с љубављу ради“, само су неки од коментара испод објављених видеа.
„Постоје људи у учионици енглеског језика који раде свој посао боље него ја. Мене је, ето, запало да понесем барјак и кажем коју реч. Неизмерно сам вам захвалан на огромној љубави и надреалној подршци којом ме обасипате задњих неколико дана. Моји часови су класични и механички по свим методичким стандардима. Оно што их понекад учини другачијим су љубав, енергија и бескрајна емпатија према деци која на својим маленим прсима понекад носе сву тежину босанског живота. Наши родитељи су своје најбоље године провели у ратним ланцима, оковани с пушкама по промрзлим босанским брдима. Ми имамо механизме да уз мало другачије битке мењамо свет добротом“, написао је Хусановић на Фејсбуку, преноси „Биз лајф“.
Кенијски учитељ Питер Табичи, глумац Хју Џекман и престолонаследник Дубаија шеик Хамдан бин Мухамед ел Мактум на додели награде за најбољег учитеља - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2019
Најбољи учитељ на свету рекао како ће потрошити награду од милион долара
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала