- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Награда за гледање најстрашнијих филмова свих времена

CC0 / пиксабеј / Вампирица
Вампирица - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2021
Пратите нас
Финансијска компанија платиће 1.300 долара за гледање 13 најстрашнијих хорор филмова како би сазнали да ли величина буџета утиче на ефикасност филма.
Компанија „Фајненс баз“ жели да запосли једну особу која ће у октобру да одгледа 13 најстрашнијих хорор филмова икада снимљених. За то време пратиће се његови откуцаји срца, најавила је компанија.

„У сусрет предстојеће сезоне, ми у ’Фајненс базу‘ желимо да сазнамо да ли високобуџетни хорор филмови изазивају јаче страхове од нискобуџетних”, наводе.

Како су навели, ово ће се пратити ношењем апарата за праћење откуцаја срца, док изабрани кандидат буде гледао филмове, преноси „Биз лајф“.
Од кандидата се тражи да од 9. до 18. октобра погледа свих 13 наслова, а компанија ће му платити 1.300 долара и обезбедити средства како би могао да одгледа све филмове.
У питању су следећи наслови:
Слагалица страве“ (Saw), „Амитвил хорор“ (Amityville Horror), „Тихо место“ (A Quiet Place), „Тихо место 2“ (A Quiet Place Part 2), „Кендимен“ (Candyman), „Астрална подмуклост“ (Insidious), „Вештица из Блера“ (The Blair Witch Project), „Синистер“ (Sinister), „Бежи“ (Get Out), „Прочишћење“ (The Purge), „Ноћ вештица“ (Halloween 2018), „Паранормална активност“ (Paranormal Activity) и „Анабел“ (Annabelle).
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала