- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Михајловић понижен, бивши клуб без милости!

© AP Photo / Luca BrunoСиниша Михајловић
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 18.09.2021
Пратите нас
Болоња коју са клупе води Синиша Михајловић поражена је и понижена од Интера у четвртом колу Серије А – 6:1 (3:0). Без милости су били неро-азури према свом бившем фудбалеру и помоћном тренеру.
Јасно је да је Интер као шампион Италије био изразити фаворит, али је Синиша Михајловић увек знао како да спреми, да мотивише екипу за такве дуеле.
Овога пута догодило се потпуно супротно. Кошмар за Болоњу почео је већ у шестом минуту када је Аргентинац Лаутаро Мартинез матирао Скорупског.
Очајна реакција приликом прекида коштала је тим Синише Михајловића још једног гола. После корнера је погодио Шкриниар у 30. минуту.
Само четири минута касније у стрелце се уписао Николо Барела. Михајловић је са три промене у 56. минуту покушао да размрда екипу, али ни то није помогло.
Един Џеко који је заменио повређеног Кореу у првом полувремену, постигао је два поготка, док је пре њега у 54. минуту мрежу индиспонираног Скорупског погодио и Весино.
У катастрофи некадашњег селектора Србије учествовао је и бивши капитен „орлова“ Александар Коларов, који је заиграо за интер од 74. минута уместо Бастонија,.
Од уласка Коларова резултат на „Ђузепе Меаци“ се променио само једном, а погодили су гости. Утешни погодак постигао је Артур Тиате у 86. минуту.
Интер је први на табели Серије А са 10 бодова, прате га Рома и Милан са по девет, док је Болоња седма са седам освојених бодова.
Енглез одбија напад хрватских хулигана - Sputnik Србија, 1920, 18.09.2021
СПОРТ
Урнебесно – један Енглез зауставио напад групе хулигана из Хрватске /видео/
Роберт Левандовски - Sputnik Србија, 1920, 18.09.2021
СПОРТ
Бајерн је од Барселоне направио „Осасуну“, а Бохум је „извукао лото“
Миљанов корнер Дарко Панчев - Sputnik Србија, 1920, 17.09.2021
Подкаст
Панчев: Данас бих давао још више голова | Миљанов корнер
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала