- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда дозволила ривалу два поена за четвртину!

© Фото : КК Црвена звездаНикола Калинић
Никола Калинић - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2021
Пратите нас
Кошаркаши Црвене звезде победили су екипу Кувајта резултатом 98:69 (25:25,18:27, 26:2, 29:15) у последњој провери пред званичан почетак сезоне.
Најефикаснији код црвено белих био је Никола Ивановић са 20 поена, Маик Цирбес је додао 14, а Никола Калинић и Огњен Кузмић су имали по десет.
Најефикаснији у пораженом тиму били су некадашњи играчи Звезде – Елмедин Кикановић је убацио 22 поена, док је Џејмс Фелдин меч завршио са 16.
Тренер Дејан Радоњић и стручни штаб црвено белих и на овој утакмици нису могли да рачунају на велики број повређених играча.
За ову утакмицу на располагању нису били капитен Бранко Лазић, Стефан Лазаревић, Нејт Волтерс, Огњен Добрић, Дејан Давидовац и Ерон Вајт.
Тренинг меч који је био затвореног типа остаће упамћен по одличној трећој деоници коју је екипа Црвене звезде добила са убедљивих 26:2, а једине поене гости су убацили са линије слободних бацања.
Прву такмичарску утакмицу екипа Црвене звезде игра у петак од 20 часова у хали “Александар Николић” против екипе Сплита.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала