- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Како животне недостатке претворити у нову шансу на тржишту I Технограм

Пратите нас
Диван је осећај за оснивача компаније када идеја за коју живиш нађе своју примену на тржишту и почне да ради у сврху корисника, тако што им решава одређене проблеме. Нарочито је диван осећај када производ који радите решава естетске и медицинске недостатке особа са инвалидитетом.
Арсен Арсеновић је светски првак у дисциплини паракајак, а уједно је и оснивач компаније „Pirate art“, која израђује естетске облоге за особе које користе протетичка помагала.
Кренувши од личног примера, захваљујући великој мотивацији да подигне самопоуздање особама са инвалидитетом своју идеју је реализовао уз помоћ креативности, разумевања проблема и начина приступа рада на овако деликатном производу.
О томе како тешку животну ситуацију претворити у потпуно нову шансу на тржишту, о личној борби, инспирацији, вољи и томе како најбоље да извучемо из себе, у емисији „Технограм“ говори Арсен Арсеновић, оснивач компаније „Pirate art“ и параолимпијски шампион света у кајаку.
Технограм, гост Арсен Арсеновић, 21.09.2021.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала