- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Брукању нема краја – један човек мора да оде...

© AP Photo / Miguel MorenattiБарселона
Барселона - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2021
Пратите нас
Нема краја киксевима Барселоне! После ремија са Гранадом на Камп ноуу (1:1), Каталонци су освојили само бод на гостовању Кадизу одигравши утакмицу без голова, чиме су показали да су далеко од оног тима који је у прошлости млео ривале.
Барселона нема игру, Барселона нема реализацију, Барселоне се више нико не плаши јер је од ње остало само име.... Била једном једна Барселона...
Да ли се неко уопште чуди што је Бајерн пре две недеље очитао лекцију Каталонцима на старту Лиге шампиона, који у Примери не могу да победе Гранаду и Кадиз, клубове који су им раније биле „редовне муштерије“, екипе за гол-разлику...
Наслађивали су се навијачи Кадиза са Каталонцима, орило се стадионом „Где вам је Меси?“, док су њихови фудбалери на терену без икаквих проблема успевали да зауставе Мемфиса Депаја, Френија де Јонга, Ђерара Пикеа и остале „звезде“.
Нови шамар врло вероватно ће коштати посла Холанђанина Роналда Кумана с обзиром на то да овај тим нема перспективу и далеко је од борбе за титулу са Реалом и Атлетико Мадридом који су већ одмакли, седам, односно пет бодова после свега шест одиграних кола шпанског шампионата.
Френки де Јонг добио је два жута картона, други у 65. минуту па је некада неустрашива Барселона, од које је сада остало само име, морала да стрепи и за тај бод.
Велику прилику пропустио је Салви у 80. минуту када му је Тер Штеген одбранио. Додуше, могли су гости из Каталоније и до сва три бода против Кадиза, али је Мемфис Депај очајно реаговао у 95. минуту у ситуацији „један на један“.
Овако, подела бодова за нову главобољу управе и навијача Барселоне, која под хитно мора нешто коренито да промени или ће некада славни клуб, који је минулог лета остао без своје суперзвезде Леа Месија, продат је и Луис Суарез, таворити на средини табеле, што је далеко од његове амбиције.
Фудбалери Атлетико Мадрида протестују код судије Хесуса Хила Мансана - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2021
СПОРТ
Судија који је шокирао Звезду на мети напада: „Мансано, умри!“
Стадион Вележа - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2021
СПОРТ
Одјеци скандала у Мостару – Врањеш као „ноћна мора“, ципела у главу и покушај убиства /видео/
Маркос Алонсо и Ромелу Лукаку - Sputnik Србија, 1920, 22.09.2021
СПОРТ
Шпанац рекао „не“ клечању против расизма
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала