- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Зашто су српски адвокати устали против банкара /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
Адвокати у штрајку због одлуке Врховног касационог суда да банке имају право да наплаћују накнаде на име трошкова обраде кредита, без обавезе да наводе њихову структуру и висину. Ово је још један покушај банкара да добију оно што нису добили претходна два пута, кажу адвокати.
Руска амбасада демантовала наводе приштинских медији који су оптужили руске новинаре да су покушали да прокријумчаре сајбер уређаје на Косово И Метохију. Шта је заправо било, за Спутњик говори један од актера
Војска Србије у Рашкој и Новом Пазару у приправности пошто су припадници приштинских специјалних снага претукли тројицу Срба. Истраживали смо колика је економска штета од кризе на северу Косова И Метохије?
Све компаније на Арктику баве се истраживањима да се открију резерве угљоводоника у том региону. Како Русија планира да унапреди технологију И доскочи свим тешким климатским условима?
Зашто је закон за Хиландар који доносе посланици Скупштине Србије историјски?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала