Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Аминалон коначно у Србији и региону

© Fotolia / MrallenЛекови
Лекови - Sputnik Србија, 1920, 28.09.2021
Пратите нас
Књига „Аминалон – Напредак“, чији је аутор доктор Слободан Достанић, представљена је на штанду Привредне коморе Републике Белорусије на 88. међународном новосадском сајму. Књига ће се ускоро бесплатно делити у свим апотекама у Србији и региону.
Претпромоција књиге одржана је у присуству председника Индустријско-трговинске коморе Белорусије Владимира Улаковича, председника белоруске Академије наука, академика Сергеја Анатоновича Чизука, угледних гостију из Белорусије и чланова породице аутора.
Књига представља важно научно дело у коме су детаљно описана искуства пацијената, механизам дејства као и бенефити овог озбиљног препарата, који је намењен неуролошким, психијатријским, физијатријским пацијентима као и спортистима, након спортских повреда.
Свакако лепа вест за све верне кориснике аминалона је да је увозник, фармацеутска кућа „Теразије фарм“ из Севојна свим купцима аминалона обезбедила поклон књигу „Напредак“, која ће едуковати кориснике који мало знају о препарату реномираног белоруског произвођача „Борисовски Боримед“.
Становници бившег Совјетског Савеза аминалон називају суперхраном за мозак, преноси „Руски доктор“.
Како се наводи, један од првих лекара неуропсихијатара који је афирмисао препарат аминалон на просторима бивше СФРЈ, угледни је српски и југословенски лекар, доктор Сободан Достанић, аутор књиге „Аминалон Напредак“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала