- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Обрачун великих сила на Јарињу – још није крај I Од четвртка до четвртка

Пратите нас
Добили смо епилог ситуације на административним прелазима Јариње и Брњак, али и нову фигуру у преговорима са Приштином. Док се трудимо да испунимо захтеве за приступање ЕУ, стижу нам поруке да њене чланице баш и нису расположене да нас приме, а можда нас поново врате и у редове за визе.
Да ли на све ове процесе можда утиче и нова немачка реалност, питаћемо дугогодишњег дописника листа Политика из те земље Мирослава Стојановића. Разговараћемо и о томе да ли је ситуација на Јарињу и Брњаку показала да су светске силе и те како заинтересоване за ситуацију на овом делу Балкана? Ко је позвао заменика помоћника државног секретара Америке Габријела Ескобара у Брисел? Преузима ли он функцију главног преговарача између Београда и Приштине од Мирослава Лајчака? Да ли ће грађани Србије поново бити на листи европских земаља за визе? Шта наша земља може да очекује након формирања нове немачке Владе?
Емисију води и уређује Наташа Милосављевић.
Обрачун великих сила на Јарињу – још није крај I Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала