- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Да ли је договор у Бриселу спречио веће зло? /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик
Вечерас у вестима:
У Бриселу постигнут договор о деескалацији ситуације на Косову и Метохији – који су детаљи споразума и какво компромисно решење се може очекивати кад су посреди регистарске таблице?
Европа признаје да не може да пружи гаранције за будуће чланство шест балканских земаља. ЕУ је запала у унутрашњи колоплет који јој не допушта да размишља о проширењу, оцењују стручњаци.
Јутјуб укинуо канале руске телевизије РТ у Немачкој због наводног кршења услова услуге, Русија компанији Гугл запретила казнама. Аналитичари кажу да је у питању чиста цензура, с циљем увођења "друштвене контроле"
Контроверзе око наводног хапшење Фикрета Абдића, бизнисмена и градоначелника Велике Кладуше, поново због финансијских малверзација. Због чега за чувеног Бабу зна цела бивша Југославија, и шта је тајна његове популарности у граду у ком живи?
Ивана Тасовца више нема, али остаје нам да остваримо оно што је он зацртао – да Филхармонија добије своју кућу, кажу његови најближи пријатељи и сарадници.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала