- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Веверица „накрцала“ 70 кила ораха у паркирани аутомобил /фото/

CC0 / / Веверица
Веверица - Sputnik Србија, 1920, 30.09.2021
Пратите нас
Американац из Северне Дакоте Бил Фишер открио је да му је аутомобил препун орасима након што га је оставио паркираног четири дана.
На фотографијама објављеним на Фејсбуку, Фишер показује канте до врха напуњене орасима. Вредна веверица је орахе стављала у сваки кутак којем је могла да приђе. Фишер је на крају морао да уклони читав предњи оквира возила како би све очистио.
„Морао сам да скинем бранике и извучем све орахе“, рекао је Фишер за Хералд, напомињући да његови напори нису били сто одсто успешни.
„Још чујем како се нешто котрља унутар возила, вероватно у деловима аутомобила којима не могу прићи“, додао је Фишер.
Једна фотографија коју је објавио показује да је успео да напуни укупно седам канти ораха извађених из возила. Са сваком кантом која је у просеку имала десетак килограма, ова вредна веверица успела је укупно да убере преко 70 килограма ораха за зиму.
Фишер је касније изјавио да има на располагању 42 галона ораха, „природно узгојених“ и „ручно убраних“ веверичјим рукама. Нажалост, труд јој је био узалудан.
Џиновска веверице жустро брани свој дом од уљеза, посебно од црвене звечарке. Можете је видети како помера реп напред-назад, гурајући прљавштину у лице змии и шаље јасну поруку: „Не качи се са мном!“ - Sputnik Србија, 1920, 05.02.2020
„Не качи се са мном!“: Веверица применила лукаве тактике у сукобу са змијом
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала