- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Одложено рочиште Мирославу Алексићу

© Фото : Скриншот/RTS PrikazujeМирослав Мика Алексић
Мирослав Мика Алексић - Sputnik Србија, 1920, 01.10.2021
Пратите нас
Власнику школе глуме Мирославу Алексићу оптуженом за силовања и полна узнемиравања полазница његове школе одложено припремно рочиште.
Алексић је стигао у Палату правде, међутим, његов адвокат Зоран Јаковљевић је позитиван на вирус корона, те је данашње припремно рочиште, заказано за 12 часова, одложено. Алексић је дошао у пратњи супруге и још једне жене.
Он је дошао из кућног притвора, пошто му је 10. септембра Апелациони суд укинуо притвор и одредио забрану напуштања стана уз електронски надзор.
Испред суда две жене и један мушкарац развили су транспарент „Верујемо Милени Радуловић“, глумици која га је прва пријавила за силовање у јануару ове године.
Суђење би требало да буде јавно, осим ако учесници поступка не затраже да суд искључење јавности због заштите приватности.
Алексић је оптужен за четири кривична дела силовања, од тога два у продуженом трајању и пет кривичних дела полног узнемиравања, од чега су два такоде квалификована у продуженом трајању.
Њега је прва за сексуално злостављање пријавила глумица Милена Радуловић, а убрзо се оптужбама против њега придружила Ива Илинчић, па и друге девојке.
Ухапшен је 16. јануара и до 10. септембра је био у притвору.
Мика Алексић - Sputnik Србија, 1920, 10.09.2021
СРБИЈА
Укинут притвор Мики Алексићу, добија наногицу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала