- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Кривокапић наставља преговоре о реконструкцији владе

© Flickr / Спутњику уступила Влада Црне ГореПремијер Црне Горе Здравко Кривокапић
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић - Sputnik Србија, 1920, 02.10.2021
Пратите нас
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић наставља данас преговоре о реконструкцији Владе са представницима партија парламентарне већине.
Планирано је да Кривокапић разговара са представницима Демократске Црне Горе, Грађанског покрета УРА, Савеза грађана ЦИВИС и ДЕМОС-а.
Из Демократске Црне Горе саопштили су да ће на преговорима са Кривокапићем ту партију представљати посланици Момо Копривица и Борис Богдановић.
Како је наведено, они ће заменити председника партије Алексу Бечића који се налази у Швајцарској, где ће боравити до 3. октобра. Кривокапић је јуче разговарао са представницима Нове Српске демократије, Демократске народне партије, Покрета за промене, Социјалистичке народне партије, Праве Црне Горе, Уједињене Црне Горе и Радничке партије, преноси РТЦГ.
Председник Демократске народне партије, чланице Демократског фронта, Милан Кнежевић изјавио је јуче након разговора да начин на који влада функционише није одржив и да је потребно наћи решење за излазак из кризе, не искључујући и могућност расписивања ванредних парламентарних избора.
Шеф посланичког клуба Покрета за промене Бранко Радуловић рекао је да је, у разговору са премијером о реконструкцији актуелне владе, понудио да тај покрет добије потпредседничко место за демократску транзицију. Радуловић је навео да би то место требало да припадне председнику ПзП Небојши Медојевићу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала