Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Приштина најављује до сада највеће регрутовање Косовских безбедносних снага

© AP Photo / Visar KryeziuПрипадници косовских безбедносних снага
Припадници косовских безбедносних снага - Sputnik Србија, 1920, 04.10.2021
Пратите нас
Министар одбране привремених институција у Приштини Арменд Мехај најавио је да ће ускоро бити отворен конкурс за до сада највеће регрутовање за Косовских безбедносних снага.
Мехај је рекао да је обавештен о досадашњим притужбама на процес запошљавања у Косовским безбедносним снагама, и обећао транспарентност у пријему 850 нових регрута, чији конкурс се очекује врло брзо, преноси Зери.

"Чуо сам да је било притужби на раније процесе пријема у Косовске безбедносне снаге, било је сумњи у процес запошљавања. Кажем свим младићима и девојкама да ће под мојим вођством постојати поштен, једнак, строг и професионалан процес запошљавања”, рекао је Мехај.

Навео је да ће конкурс за највеће регрутовање икада на Косову и Метохији бити отворен ускоро, да ће цео процес бити снимљен камерама, а да ће одбор за пријем бити професионалан и непристрасан и да ће бити бирани најбољи кандидати.
Затражио је да га контактирају сви они који имају притужбе и информације о злоупотребама у Косовским безбедносним снагама, преноси Косово онлајн.
„Ако приметите непрофесионалност, ако приметите да неко фаворизује некога, пошаљите ми податке, а ја вам гарантујем да таквима није место у Министарству одбране”, навео је Мехај.
Мапа Балкана - Sputnik Србија
Све о политичким дешавањима у Србији и региону

Прочитајте овде

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала