- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Нова превара у Србији: Компанија издала саопштење

© Depositphotos.com / Dedivan1923Куповина преко интернета
Куповина преко интернета - Sputnik Србија, 1920, 06.10.2021
Пратите нас
Компанија МОЛ Србија обавестила је грађане да са лажног Фејсбук профила који носи назив "Мол Србија" у инбокс корисника те друштвене мреже стижу поруке о наградној игри, а грађани се позивају да кликну на линк из поруке како би верификовали добитак.
"Поменути профил ни на који начин није повезан са компанијом, па овим путем МОЛ Србија моли све кориснике да не шаљу своје личне податке и не прихватају захтеве страница које нису верификоване као званични МОЛ профили, јер у супротном МОЛ Србија не може преузети одговорност за злоупотребе које могу настати активностима лажне странице", наводи компанија у саопштењу.
Они напомињу да су њихови званични налози:
- Фејсбук: MOL Srbija;
- Инстаграм: @molserbia;
- Линкедин: MOL Serbia doo, Member of MOL Group.

"Компанија МОЛ Србиjа комуницира са својим корисницима искључиво путем својих званичних профила, а поводом овог случаја биће предузете све правне мере ради заштите компаније, бренда и наших корисника. МОЛ Србија никада не захтева личне податке купаца на начин који је наведен у порукама које се шаљу са лажног профила, јер то није у складу са Законом о заштити података о личности", изричити су.

Компанија ће, додају, и убудуће водити рачуна о сигурности свих својих корисника, које ће благовремено обавештавати о свим актуелностима искључиво путем званичних канала комуникације компаније, преноси Б92.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала