- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Сума сумарум – сузе је заменио милионски уговор

© AP Photo / Darko VojinovicСејдуба Сума
Сејдуба Сума - Sputnik Србија, 1920, 06.10.2021
Пратите нас
Сејдуба Сума, доскорашњи фудбалер Партизана који је плакао када је на друштвеним мрежама критиковао однос тренер Александра Станојевића према њему, после чега је раскинут уговор, експресно је пронашао нови клуб. Постао је члан Кувајта с којим је потписао милионски уговор и то само дан пред крај прелазног рока у тој земљи.
Обрисао је сузе и отишао далеко из Србије. Омалени брзоноги офанзивни везиста који је небројено пута правио разлику на терену у црно-белом дресу, договорио је једногодишњу сарадњу са Кувајтом СЦ, према којој би требало да инкасира округло милион евра, што је више од оног што је зарађивао у Хумској.
Богати клуб из Кувајта пожелео је добродошлицу Суми на свом сајту и друштвеним мрежама и сада је на њему да се наметне тренеру.
Кувајт је осим Суме овог лета довео проверене асове попут Џона Обија Микела, Димерсија Мбоканија, као и Рајана Мекгоана из Сиднеја.
Интересантно да је Кувајт СЦ све играче потписао без обештећења, али их је привукао јаким платама, а код Суме постоји могућност продужетка сарадње до 2023. године у случају добрих партија.
Када је Сума у питању, којем је ово други мандат у Кувајту, с обзиром на то да га је Слован из Братиславе 2015. године проследио на позајмицу Кацији.
Партизан отпустио Суму – због Инстаграма!
Станојевић: Причају да смо расисти – па ја од странаца само црнце и доводим
Изиграо је Партизан па се покајао, али то није довољно да види дерби
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала