- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Рапсодија новог српског "Дрим тима" – 32:1!

© Tanjug / TANJA VALICРепрезентативац Србије Душан Мандић
Репрезентативац Србије Душан Мандић - Sputnik Србија, 1920, 06.10.2021
Пратите нас
Ватерполисти Новог Београда, новог српског „Дрим тима“, победили су Наис у првом колу домаћег првенства са невероватних 32:1.
Ватерполисти Новог Београда, новог српског „Дрим тима“, победили су Наис у првом колу домаћег првенства са невероватних 32:1.
И даље нови пројекат српског ватерпола успео је да демонстрира силу већ на старту А лиге Србије, а како и не би када се у екипи налазе неки од најбољих светских ватерполиста, као што су Мандић, Пијетловићи, Рашовић, Јакшић...
Екипа под кормилом чувеног Владимира Вујасиновића разбила је Наис на домаћем терену са 32:1, по четвртинама – 9:0, 7:0, 9:1, 7:0.
Већ на полувремену било је 16:0, а предност је у наставку наставила да расте.
Код Новобеограђана само се Никола Јакшић, Петар Томић и голмани нису уписали у листу стрелаца, а једини гол на мечу за Нишлије постигао је Вуловић.
Ово је комплетна статистика меча:
Нови Београд: Г. Пијетловић, С.Рашовић 5, Мандић 4, Томић, Вучинић 8, Д. Пијетловић 3, Мартиновић 2, Јакшић, Перковић 1, Влахопулос 2, Драшовић 2, Жоло, Шушиашвили 5. Тренер: Вујасиновић.
Наис: Лазић, Стаматов, Пошмуга, Вуловић 1,Миљковић, Вујовић, Барбарез, Ковачевић, Кујовић, Шиљ, Поги, Бербењук, Томић, Лазић. Тренер: Живић
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала