Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Почело снимање филма "Изолација" са Милошем Биковићем

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICГлумац Милош Биковић
Глумац Милош Биковић - Sputnik Србија, 1920, 08.10.2021
Пратите нас
Снимање новог српског целовечерњег играног филма "Изолација" Марка Бацовића почело је у среду на планини Тари, а главну улогу тумачи - Милош Биковић, саопштио је Филмски центар Србије (ФЦС), који је подржао настанак овог филма.
Редитељ је и аутор сценарија за филм, заједно са колегом Марком Јоцићем, а овај тандем је већ реализовао успешан биоскопски хит "Такси блуз" (2019) са Андријом Милошевићем у главној улози, на коме су били сценаристи.
Заплет психолошког трилера прати судбину јунака Јована, младог биолога пуног ентузијазма, који изненада добија добро плаћени посао надгледања миграција животиња у шуми.
На удаљеној планини, далеко од цивилизације, протагониста је смештен у дрвеној колиби преуређеној у научну станицу, а његов посао је да води рачуна о одржавању камера које снимају дивље животиње.
На снимцима се у једном тренутку појављује мистериозни човек за кога Јован почиње да сумња да га уходи.
Како време у изолацији буде одмицало, Јован ће бити сведок ноћних посета, чудних телефонских позива и необјашњивих звукова који ће почети да буде његову параноју и страх.
Суочен са нејасном претњом, он ће водити унутрашњу борбу са самим собом у којој неће бити сигуран да ли је оно што му се дешава реалност или плод страха и кренуће да преиспитује своју одлуку останка у шуми. Тачка његовог менталног пуцања биће ситуација када буде видео убиство у шуми…
Ауторску екипу филма чине и директор фотографије Ђорђе Стојиљковић, монтажерка Андријана Крчмар, сценографкиња Сања Булат, костимографкиња Јелена Ђорђевић, композитор музике Никола Јеремић.
Уз Милоша Биковића у главној улози, који је и продуцент "Изолације" са Марком Јоцићем, играју још Миодраг Мики Крстовић, Аница Добра, Младен Андрејевић, Марко Мак Пантелић, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала