- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Тадић после неправде: „Не знам како то нису свирали“ /видео/

© AP Photo / Darko VojinovicДушан Тадић у дуелу са Рафалеом Гереиром
Душан Тадић у дуелу са Рафалеом Гереиром - Sputnik Србија, 1920, 10.10.2021
Пратите нас
Душан Тадић, капитен фудбалске репрезентације Србије истакао је након утакмице са Луксембургом да он и његов тим нису играли на најбољем нивоу, али и да су оштећени за пенал.
Фудбалери Србије извојевали су победу против Луксембурга захваљујући голу Душана Влаховића (1:0) , али било је простора и за већу предност.
Капитен Душан Тадић на крају првог полувремена имао је велику шансу да донесе Србији предност, али га је сачекао Морис, голман Луксембурга и срушио га.
Деловало је да ће бити досуђен пенал, међутим судија није свирао једанаестерац и Србија је остала ускраћена за ту шансу.
Након меча, Тадић је истакао да сматра да је репрезентација оштећена, али и нагласио да су он и саиграчи морали боље да играју.
„Битна победа, нисмо играли како треба, Луксембург је играо доста добро, морали смо и могли боље. Имали смо и ми и они шансу. Чист пенал нам нису свирали, примио сам лопту, голман је истрчао, покушао сам да ролам брзински, он је малкице закачио лопту, али ме ударио по колену. Видело се да је хтео да ме спречи да наставим игру, не знам како није свиран пенал", објаснио је Тадић.
Капитен се после Луксембурга окреће новом изазову.
„Ово ћемо да заборавимо, извлачимо добро и лоше, да победимо Азербејџан, па да се спремимо за финале са Португалијом", рекао је Душан Тадић.
Иако минималним резултатом, Србија је остварила важну победу и тренутно је лидер групе А са 14 бодова. Португал има бод, али и утакмицу мање.
Душан Влаховић гол Србија - Sputnik Србија, 1920, 09.10.2021
СПОРТ
Влаховић херој бледе Србије у Луксембургу
Душан Тадић у дуелу са Рафалеом Гереиром - Sputnik Србија, 1920, 09.10.2021
СПОРТ
Да ли је Србија жестоко покрадена? Тадић је добио ударац... /видео/
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 09.10.2021
СПОРТ
Покушај убиства на фудбалском терену /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала