Америчка премијера филма "Тома" 7. новембра у Чикагу

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICЕкипа филма Тома
Екипа филма Тома - Sputnik Србија, 1920, 11.10.2021
Пратите нас
Велика америчка премијера филма “Тома” одржаће се 7. новембра у Чикагу, саопштили су организатори Serbian Times, Продукција Владимир Лисинац, Кобра филм и Мина корд.
У том граду је пролетос снимљено осам сцена филма о легендарном певачу народне музике Томи Здравковићу, а у њему се као статисти појављују и многи наши људи који живе и раде у Америци.
Тома Здравковић је 1970-тих неколико кључних година свог живота провео управо у Чикагу, у коме је написао своје најлепше песме, оженио се Горданом Здравковић (у филму је тумачи Сања Марковић), али и сазнао да болује од рака.
Гала премијера ће бити одржана у великој дворани Коперникус Центра у Чикагу, која прима 2.000 људи, а за коју се претпоставља да ће бити испуњена до последњег места, бар судећи по интересовању које у нашој дијаспори влада за овај филм.
© Фото : Cine Media/ALEKSANDAR KUJUCEVАндрија Кузмановић (у средини) као Драган Даковић Дрда, менаџер Томе Здравковића у филму "Тома".
Андрија Кузмановић (у средини) као Драган Даковић Дрда, менаџер Томе Здравковића у филму Тома. - Sputnik Србија, 1920, 11.10.2021
Андрија Кузмановић (у средини) као Драган Даковић Дрда, менаџер Томе Здравковића у филму "Тома".
Премијера ће бити организована у маниру оних холивудских, са лимузинама и црвеним тепихом, а свој долазак је потврдио режисер Драган Бјелогрлић, тумачи главних улога Милан Марић, Тамара Драгићевић и Петар Бенчина, те продуценти Жељко Јоксимовић и Владимир Лисинац.
Пре премијере биће организована конференција за медије, а после ње актери "Томе" поклониће се и обратити публици, након чега следи изненађење вечери, где ће публика имати прилике да се подсети најлепших песама Томе Здравковића.
Филм "Тома" тренутно у балканским биоскопима обара све рекорде гледаности, са преко 500.000 биоскопских посетилаца за само три недеље приказивања, преноси Танјуг.
Након Чикага, филм ће премијерно бити приказан и у другим америчким градовима.
Прочитајте још:
Тома Здравковић - Sputnik Србија, 1920, 11.10.2021
СРБИЈА
Покренут поступак против свих који неовлашћено деле "Тому"
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала