- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Бразилском председнику забранили да уђе на утакмицу јер није вакцинисан /видео/

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Уђи у базу фотографијаЖаир Болсонаро
Жаир Болсонаро - Sputnik Србија, 1920, 11.10.2021
Пратите нас
Бразилски председник Жаир Болсонаро није могао да уђе на фудбалску утакмицу Сантоса и Гремија јер невакцинисаним навијачима није дозвољен улазак на стадион.
Болсонаро, који је прележао корону у јулу прошле године, инсистирао је да уђе на меч јер има, како је рекао, „више антитела него вакцинисани“, пренео је бразилски лист Метрополес.
„Чему ковид пропусница? Само сам хтео да гледам утакмицу и рекли су ми да морам да будем вакцинисан, а имам више антитела него они“, рекао је Болсонаро.
Болсонару се нешто слично догодило недавно у Њујорку, где је боравио током учешћа на Генералној скупштини Уједињених нација. Он је хтео да поједе пицу у једном ресторану, али није могао да уђе јер није имао доказ о вакцинацији, па је пицу јео напољу.
Болсонаро је познат као скептик према ефикасности вакцина, али је пред УН рекао да његова влада није против вакцинације, већ било каквих принуда, као што су ковид пропуснице или обавезна вакцинација.
Жаир Болсонаро - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2021
СВЕТ
Невакцинисани председник с парчетом пице на улици /фото/
Жаир Болсонаро - Sputnik Србија, 1920, 29.10.2020
Председник Бразила: Корона би могла да буде биолошко оружје
Председник Русије Владимир Путин током телефонског разговора са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом  - Sputnik Србија, 1920, 06.04.2021
Путин и Болсонаро разговарали о руској вакцини против ковида
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала