- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Милошевић „лети“ из комшилука – на најбизарнији могући начин

© AP Photo / Dave ThompsonСаво Милошевић
Саво Милошевић - Sputnik Србија, 1920, 11.10.2021
Пратите нас
Саво Милошевић, српски фудбалски тренер, добио је отказ у љубљанској Олимпији на један од најбизарнијих начина, пошто је му је отказ лично уручио човек који је сада већ продао поменути клуб.
Прослављени фудбалер је сео на клупу Олимпије овог лета, што му је био први посао од одласка из Партизана, а напушта је само четири месеца касније.
Разлог су резултати испод очекиваних, али и, како ствари стоје, пољуљани односи са управом клуба, односно сада већ бившим власником Олимпије, Миланом Мандарићем.
Словеначки новинар Јуре Бохорич је пренео бизаран начин Милошевићевог отказа. Наиме, Мандарић, који је недавно продао клуб немачком милионеру Адаму Делијусу, од њега је тражио да му последњи потез буде да лично отпусти српског стручњака.
„Можда делује као бесмислено, али Мандарић је замолио нове власнике да он лично отпусти Милошевића. И то је и урадио. У ендељу у пола 11 увече. Заиста бизарно...“, навео је Бохорич.
Олимпија, која се после 12 одиграних кола Прве лиге Словеније налази на трећем месту са четири бода мање од првопласираног Копра, у међувремену се огласила саопштењем.
„НК Олимпија Љубљана објављује да се растала са тренером Савом Милошевићем. Захваљујемо господину Милошевићу на његовом раду и желимо му пуно успеха у животу“, наведено је.
Љубљанчане ће привремено водити Милан Анђелковић, али се очекује да убрзо буде пронађен нови шеф стручног штаба.
„Косово је Албанија“ – срамна провокација навијача тзв. Косова у Шведској /фото/
Утишати Лисабон или отићи у „пакао“
Да ли је Србија жестоко покрадена? Тадић је добио ударац... /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала