Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић поручио Жандармерији да буду спремни, отпевали му "Христе Боже" /видео/

© Фото : Спутњику уступио МУП СрбијеВучић са Жандармеријом у Краљеву
Вучић са Жандармеријом у Краљеву - Sputnik Србија, 1920, 13.10.2021
Пратите нас
После састанка са представницима Срба у Рашкој, председник Србије Александар Вучић обишао је јединицу Жандармерије у Краљеву.
"Поштовани припадници Жандармерије, јунаци српски, дошао сам у Краљево да вас обиђем и да вам кажем хвала за све што сте учинили у одбрани наше отаџбине штитећи вредност интегритет и хвала вам на томе што сте увек били ту за нашу земљу и када су биле поплаве, земљотреси. Хвала што нисте тражили изговор, и што сте увек нашли решење", рекао је Вучић.
Како је додао, Жандармерија треба да буде спремна, да ради, да вежба, а Србија ће дати све од себе да живот њихових породица буде олакшан, како по стамбеном питању тако и по питању породица.
"Уколико вас држава позове, а даћемо све од себе да не дођете у ту позицију. Ако вас позовемо да штитите народ, знам да ћете се одазвати и да ћете своју свету дужност, своју свету обавезу обавити на најчаснији начин. На томе вам бескрајно хвала. Чуваћемо мир и стабилност по сваку цену! Ако нас нападну, ако нам буду убијали људе онда ћемо морати да заштитимо наш народ. Оно што вам ја кажем значиће да ћемо да победимо. Нема предаје, нема повлачења", рекао је Вучић.
Вучић поручио Жандармерији да буду спремни, отпевали му "Христе Боже"
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала