Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић о привођењу Дијане Хркаловић: Надлежни имају доказе

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Вучић
Александар Вучић  - Sputnik Србија, 1920, 15.10.2021
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је бивша државна секретарка МУП Дијана Хркаловић приведена на основу доказа које поседују надлежни државни органи у вези са убиством Властимира Милошевића у улици краљице Марије у Београду.
„Реч је о доказима које поседују надлежни државни органи, а везано за убиство господина Милошевића. После тога претпостављам да је мењан ДНК, а да су неки људи ослобађани уместо да буду осуђени. Претпостављам да је то један од разлога“, рекао је Вучић.
Вучић каже да у оперативном смислу полиција зна ко је извршио ликвидацију Милошевића, али да не жели да врши притисак на тужилаштво.
„У последњих девет месеци нисмо имали мафијашко убиство у Србији. Задовољан сам како смо тој великој криминалној хоботници исекли главу. Беливуков клан је изузетно опак и опасан, али и изнад њега има неко. Ствари се крећу у добром смеру, а добар смер је да људи могу да буду сигурни“, казао је Вучић за Прву телевизију.
Председник је најавио да ће ускоро бити хапшења у вези са различитим предмета, између осталог у вези са кланом Вељка Беливука.
Полиција  - Sputnik Србија, 1920, 15.10.2021
СРБИЈА
Тужилаштво тражи притвор за Дијану Хркаловић, поднета кривична пријава
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала